Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emily és Miley közös élete!:)

Emily és Miley nagyon jó barátságban vannak a film kezdete óta!Nagyon bírják egymást és nagyon sokat lógnak egyjütt!

2008-ban közös lakásuk is volt!A Bravo interjút csinált a két lánnyal én most csak néhányat írok le nektek!:)

Bravo:Milyen a kapcsolatotok?

 

Miley:Szerintem Emilyvel nagyon jó a kapcsolatunk.Sokat szoktunk együtt lógni!Nagyon jó fej velem Emily!

Emily:Nagyon bírom Mileyt csak néha a jó fejség túl megy minden határon.:)De amúgy jól kijövünk egymással!

Bravo:Lesz-e a jövőben közös filmetek vagy videó klippetek?

Miley:Én szeretnék majd egyszer a jövőben Emilyvel egy közös filmet!De egy ütős videó klipp is meg teszi!Remélem egyszer majd sikerül össze hoznunk valamelyiket vagy akár mind kettőt.

Emily:Én is szeretnék egy filmet vagy egy jó kis klippet Mileyval közösen!A Hannah Montana a Film forgatása befejezésével sokat gondolkottunk azon hogy legyen-e egy közös filmünk!De sokra nem jutottunk.:)Azért nem jutottunk sokra mert a film után mindenki ment a saját utján.És nagyom sok dolgunk is volt szóval nem hiszem hogy rá értünk volna!De még szóba jöhet.

Bravo:Szoktatok-e egymás elött titkolozni?

Miley:Erre a kérdésre nem szívesen válaszolok!

Emily:Hát nem tudom egyszer kétszer meg esik hogy hazudnom kell Mileynak de nem szívesen teszem!Gondolom Miley is így van vele.

Hát ennyi lenne a legfontosabb az interjúból!:)Majd még lesznek!:)

 

Interjúk!
MILEY CYRUS a milliomos tinisztár!
Aggódsz néha,hogy az új barátaid esetleg csak azért vannak veled,mert híres lettél?
Hááát,az biztos,hogy sokkal könnyebb ismerkednem,mint néhány évvel ezelőtt-de többnyire ugyanazok a barátaim,akik régen voltak.Tudom,kik azok,akikre a bajban is számíthattam-velük most is szoros a kapcsolatom.
Az édesapád híres countryénekes...
Igen,a turnékon velem utazik ő is,és sokat segít,mert az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett.Alapból is nagyon szigorú,de a koncertek idején rátesz még egy lapáttal!Olyankor nincs bulizás,mert topformában kell lennem:kialvatlanul,fáradtan nem tudnám a maximumot nyújtani.
Nyilván nagyon várod,hogy legyen egy kis pihenőd!
Az nem kifejezés!Bár imádok koncertezni is.Tök jó csapattá kovácsolódtunk a táncosaimmal,össze fogunk járni akkor is,amikor nincs munka.
Pasik is vannak köztük?
Tudom,mire vagy kíváncsi,de ki kell hogy ábrándítsalak:most nincs időm a pasizásra.De ami késik,nem múlik!
Mivel töltöd a kevés szabadidődet?
Például könyveket írok!Az egyik önéletrajzi lesz,a jövő év elején jelenik meg.A másik viszont inkább rövid történetekből fog állni.Már a címe is megvan: The Diary of Priscilla's Coffeehouse.Azokról az emberekről szól,akikkel egy kávézóban ismerkedtem meg.Még nem biztos,hogy kiadatom,inkább csak a magam szórakoztatására írom.Aztán természetesen szeretek shoppingolni is.Imádom a nagy plázákat,végigjárni a kedvenc üzleteimet például Manhattanben!
A sok elfoglaltság mellett marad időd az iskolára?
Kell hogy maradjon!Minden reggel van 3 órám-akkor is,ha turnén vagy forgatáson vagyok! Ez a 3 óra szent:csak akkor láthatok munkához,ha végeztem a tanulással!
Jól megy a suli?
Nem panaszkodom,szerintem egész jók az eredményeim!
 Nem lehetsz ennyire tökéletes!Árulj el valami cikis dolgot magadról!
Tudom,nem vet rám túl jó fényt,de be kell vallanom,hogy ketchupfüggő vagyok!Annyira szeretem,hogy képes vagyok meginni!Amit csak lehet,meglocsolok vele!Más bűnös szenvedélyem nincs!

 Hannah Montana nappal egy átlagos iskoláslány,este pedig egy szupersztár.Akárcsak te...
Miley:Igen!Nekem is a legmerészebb álmom vált valóra azzal.hogy énekesnő lettem,akárcsak Hannah-nak. De a legnagyobb sikerek közepette is igyekszem megmaradni olyannak,amilyen valójában vagyok. Igaz,én nem hagyományos suliba járok,hanem magántanárhoz.
Mi a legjobb és a legkellemetlenebb élményed a forgatásról?
Miley:A legrosszabb a paróka volt. Hannah szerepéhez ugyanis hosszú szőke parókát kellett viselnem,ami borzasztóan nehéz volt! Egyébként minden egyes pillanatát élveztem!
Az igazi neved Destiny Hope,ami annyit jelent: Sors Remény.Miért kaptad ezt a szokatlan nevet?
Miley:Apuék úgy gondolták,hogy sokra viszem majd az életben. Apukámtól kaptam a Smiley becenevet is,ami mosolyt jelent,mert állandóan mosolyogtam. Ebből lett mostanra a Miley.
Sok kamasz nehez jön ki a szüleivel,de legalább is gyakran lázad ellenük.Te hogy állsz az ősökkel?
Miley:Imádom őket! Az apukám nem más,mint Billy Ray Cyrus countyénekes és színész,és büszke vagyok rá,hogy ő az apukám. Mindent neki köszönhetek,hiszen mellette szerepeltem előszőr fimben,ő tanított zenélni,és a Hannah Montanában is ő játssza az apukámat. Ő és Anyu segítik a karrierem,ők a menedzsereim.
Egy nyugis kisvárosból a karriered miatt költöztetek Hollywoodba.Nem furcsa?
Miley:Nem érdekel,hogy hány fotó készül rólam naponta,nem fontos,hogy mindig mindenhová kövessenek a kamerák.Szerencsére Anyuék is kerülik az itteni celebpartykat. Sokkal jobban örülök,ha a közelemben lakik egypár jó barátnőm,akikkeé bármikor zavartalanul beszélgethetek.Szeretném,ha lenne egy "normális" életem is!
Igaz,hogy Nick Jonas-szal jársz?
Miley:Dehogy! Ez a pletyka akkor kaphatott szárnyra,amikor közös turnéra indultunk a fiúkkal. Nagyon jó barátok vagyunk-de semmi több!
Milyen stílustippeket tudnál adni a veled egykorú lányoknak?
Miley:Jó,ha tudod,mit lehet kapni az üzletekben és melyek az aktuális trend legmenőbb darabjai-de megelőzheted a "tucatlány" titulust azzal,ha kialakítod a saját stílusodat.
Egy nemrég készült fotósorozatodból óriási botrány lett.Mi történt pontosan?
Miley:Azokat a képeket a világ egyik leghíresebb fotósa,Annie Leibovitz készítette,Apuék pedig végig mellettem voltak a fotózáson. A média jobban felfújta az ügyet,mint kellett volna-de így utólag én is úgy érzem,hogy túlságosan kihívóak lettek a képek.
_____________________________________________________________________
 
 interjú amit Miley-val és Emily-vel készítettek..
Ki a nagyobb társasági ember?
Miley: Emily sok energiát kapott, de é határozottan én vagyok az őrültebb.
Emily: Miley.

 

...a viccesebb?
Miley: Mindenketten máshogy vagynk viccesek
Emily: Mindketten azok vagyunk.

...Ki a könyvmoly?
Miley: Emily
Emily: én

...a egészségesebb evő?
Miley: Emily, biztosan!
Emily: én.

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 157860
Hónap: 277
Nap: 7