Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emily Osment hírek

Úgy látszik, mostanában a stílust váltó énekesekre rájár rút. Itt van Xtina és Miley Cyrus esete. Emily az előzővel azt mondta, hogy ő egy rockercsaj, és egyáltalán nem popzenét akar csinálni.

Emily Osment albuma megbukott?

 

Az All The Right Wrongs sajnos megbukott. A Fight Or Flight sem muzsikál szépen.

Szegény Emily, jósolgatták neki, hogy van esélye megverni Miley Cyrust. Úgy látszik ez nem fog sikerülni énekesnőként, mert színésznőként felülmúlhatja. Az amerikaik a jó kis lemez után nem érdeklődnek, amit aBillboard 200-as ista 170. helye mutat (2. lett a Billboard Top Heatseekersen). Itt Európában nem olyan vészjósló a helyzet, mert a lemez Ausztriában a második helyen nyitott.

Nem rossz album, de a kritikusok sem rajonganak érte. „Olyan, mint valami ételmaradék Christina Aguilera Bionic című lemeze után” – mondta egy kritikus. A disney-sek az egekig dicsérték, mondva, hogy fejlődés az All The Right Wrongshoz képest. A stílusa a Fight Or Flightnak elektronikus zene, de balladák is találhatók rajta. A Let's Be Friends sikert csak Németországban aratott, így is 67. volt. A következő kislemez a Love Sicklesz.

Hogy jön hozzá Xtina és Miley Cyrus? Ők is stílust váltottak. Xtinát azzal vádolták, hogy utánozza Lady Gagát, és Miley pár rajongóját újdonsült stílusa miatt vesztette el. Úgy néz ki, Emilynek ezt az énekesnőséget nem kellene erőltetnie, pedig van tehetsége hozzá. Talán pár hét múlva az eladások jobbak lesznek

Emily Osment testvéréhez, Hayley Joel-hez hasonlóan egészen fiatalon belekóstolt a szórakoztatóiparba, elsőként egy virágküldő cég reklámjában szerepelt, majd nem sokkal később már olyan színészóriásokkal játszhatott együtt, mint Glenn Close. Az nagy áttörést természetesen a 2006-tól futó Hannah Montana hozta meg neki, ahol barátságokat is kötött: Miley Cyrus-szal azóta is nagyon jóban vannak.
 

Szende virágkézbesítőből kacér énekesnővé cseperedett

Emily Osment: Akkor és most

Emily Osment: színészpalántából sikeres énekesnő

Az ifjú művésznő két képe között csak néhány év telt el, mégis, első, 2007-es potréján sokkal szendébbnek tűnik, ami nem csoda, hisz ott még csak 15 éves volt. A második fotón már sokkal kacérabban néz a kamerába Emily, kivilágosíttatta tincseit, erős végzet asszonya-rúzzsal próbálkozik, és ruhája is többet enged látni belőle (igaz, a színválasztásban nem variált sokat, körülbelül ugyanazt az aranyárnyalatot választotta). Nőiesedő oldalát lemezén is bemutatta, a Flight or Fight-ról ide kattintva olvashattok.

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 157858
Hónap: 275
Nap: 5