Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus hírek

Miley Cyrus hírek

Tegnap került fel a videómegosztó oldalakra Miley legújabb klipje, a Who Owns My Heart. Cyrus kisasszony újra megmutatja vad oldalát.

Miley Cyrus vadul bulizik új klipjében

 

Bár Miley albuma nem aratott nagy sikertmár két videoklip is megjelent.  Ha a Can't Be Tamed sokak szerint botrányos lett, akkor a Who Owns My Heart ('Kié a szívem?') sem lesz a szülők nagy kedvence.

Cyrus kisasszony a klipben bulizik, csókolózik, rángatózik a zenére, és a csipőjét rázza a zongora tetején. Látszik, ahogy Miley növekszik, inkább az idősebb korosztálynak szánja a klipjeit.

Hamarosan megjelenik Miley Cyrus következő kislemeze, az Every Rose Has It Thorn ('Minden rózsának megvan a tüskéje') is, és valószínűleg ebből lesz a következő klip.

Miley-t a klipben már szőkén láthattuk, akárcsak a napokbany (hasonló árnyalatúra festette a haját, mint Demi Lovato).

 

 

 

Miley Cyrus, a Hannah Montanából ismert világsztár azt nyilatkozta nemrég, hogy elege van a sorozatból, de talán esély van az ötödik szériára is.

Bár nemrég még azt állította Miley Cyrus, hogy elege van a Hannah Montana sorozatból, és egyébként is ideje lenne felnőnie, az utóbbi időkben egyre többször szólja el magát, hogy már megbánta a döntését, és inkább visszatérne a régi szériához. Hogy miért? Azért, mert amióta otthagyta a Hannah Montana stábját, minden rosszabbra fordult. Folyton csak sírdogált a barátainak, mert amióta felnőtt akar lenni, semmi sem megy rendben. Mindenki csak őt támadja, a régi barátai nem foglalkoznak vele, ő pedig már nem képes úgy mosolyogni, ahogy évekkel ezelőtt. Sőt, még újságíróknak is arról beszélt, mennyire bánja már az egészet.

„Hiányzik az a biztonság, amit a sorozat adott. Amikor túrnéra indultam, vagy filmet forgattam, arra gondoltam, hogy ha vége lesz, ott vár majd a Hannah Montana: egy hely, ahol mindig minden rendben van!” – mesélte keserűen.

Ezek szerint egyáltalán nem kizárt, hogy hamarosan újra szőke parókában parádézik. Lehet, hogy kár volt elégetni a régit?

 

December közepén bizonyára nagy lesz a felhajtás a Madison Square Gardennél, hiszen több sztár is karácsonyi koncertet ad majd ott.

 

Bár még csak október közepén járunk, már egyre többször kerül szóba a szeretet ünnepe: a karácsony. Nemrég a Zack és Cody a tengerjárón című Disney-sorozatból megismert Debby Ryan örvendeztetett meg minket egy karácsonyi dallal, most pedig új hír érkezett: a Madison Square Gardennél nagyszabású karácsonyi koncert lesz december közepén, amely a Jingle Ball névre fog hallgatni.

Selena Gomez ezt írta ki Facebook-adatlapjára: „Annyira izgatott vagyok! Sikerült úgy szerveznünk a bandával, hogy december 10-én a Z100 rendezésű Jingle Ball nevű rendezvényen ott legyünk és koncertezzünk! A Madison Square Gardennél lesz. Hamarosan látlak titeket!”

Selena Gomezhez csatlakozni fog a nemrégiben Magyarországon járó Katy Perry is, akivel együtt fogják elénekelni a Rock God című számukat (amely Selena legújabb albumán megtalálható). Felröppentek a hírek, miszerint további fiatal hírességek is megjelennek majd az eseményen, és a koncert végén közösen fognak elénekelni egy közismert karácsonyi dalt. Valószínűleg koncertet fog adni Demi Lovato és Miley Cyrus is, de a Jonas testvérek neve is felmerült.

A Jingle Ball tehát december 10-én lesz, New Yorkban. A jegyek már jövőhét péntektől kaphatóak.

 

Miley Cyrus és Selena Gomez között már régóta megy a nagy versengés, bár ezt ők tagadják. Úgy látszik, a Can't Be Tamed énekese most visszavágott a 18 éves színésznőnek: szerinte Selena sosem fog felnőni.

Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”

 

Selena Gomez és Miley Cyrus (állítólag) elég jó barátnők, csakhogy ezt ők gyakran nem igazán mutatják ki. Nem is régen Selena azt állította, hogy Miley még nem nőtt fel, és a Can't Be Tamed énekese elég komolyan fogadta a dolgot. Most úgy látszik, a 17 éves tinisztár visszavágott aWizards of Waverly Place Alexének, de Miley azt is mondta, hogy ezzel őt nem akarja megbántani, és kedveli őt.

„Selena nagyon jó barátnőm, akárki akármit is gyanít, nagyon jóban vagyok vele. Viszont, ahogy más tiniknél, nálunk sem mindig fényes a hangulat, mi is néha össze szoktunk veszni, kisebb apróságokon. Amikor Sel azt nyilatkozta, hogy szerinte én még nem nőttem fel, akkor ő arra gondolt, hogy nem vagyok felnőttes, csak a stílusom változott meg. Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki. Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem kedvelem, mielőtt még a sajtó ránk szállna!” –mondta a 17 éves tinisztár.

 

 

Miley Cyrus mostanában kap hideget-meleget, de a munkásságára nem lehet panasz. Legújabb videoklipje, a The Big Bang hamarosan napvilágot lát, és a tervek szerint hatalmasat is fog robbanni.

Novemberben robban Miley

 

Miley Cyrus mostanában nem mindenkinek lopja be magát a szívébe. A fiatal énekesnő, kilépve a jól felépített Hannah Montana-szerepkörből rosszkislányosra vette a figurát, amely az egész Can't Be Tamed albumon érezhető. Az album első klipje már kiverte a biztosítékot a legtöbb fiatal rajongónál – hiszen túl szexisre sikeredett –, majd a második klip, a Who Own's My Heart egyenesen megbotránkoztatta a fiatal tiniket. Az énekesnő nem adja fel, gőzerővel dolgozik, és mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy november 1-jére ígérik az album harmadik videóját.

The Big Bang című számhoz a napokban forgatják a klipet, amelyben Miley partnere Kevin Zegers lesz, aki már a Pletykafészek sorozatban is bizonyította tehetségét. 

„Nagyon sok szexi jelenet lesz Miley és Kevin között. A forgatás általában éjjel 2-ig tart, de ez senkit nem zavar, hiszen nagyon jól érezzük magunkat” – mondta el az egyik stábtag.

A rajongók természetesen már türelmetlenül várják az új zenés videót, akárcsak az „anti-Miley” fanatikusok is, hiszen legalább lesz miről vitázni a következő hónapban is.

A videoklip előzetese azért már napvilágot látott. Vajon mit tartogat maga a klipp? November 1-jén kiderül minden...

 


The Big Bang

 

 

November 23-án ünnepli 18. születésnapját Miley Cyrus. Egy interjúban arról kérdezték, hogy mit szeretne a születésnapjára, minek örülne. Mire ő különös választ adott.

Miley Cyrus össze szeretné hozni a szüleit

 

Miley Cyrus szülei, Billy Ray és Tish Cyrus – mint korábban kiderült –beadták a válókeresetet, s arról is hírt adtunk, hogy ez bizony eléggé megviseli az egykori Hannah Montana sztárját.

Már két hét sincsen Miley 18. születésnapjáig, ugyanis november 23-án ünnepli. Ennek kapcsán meghívták őt egy talkshow-ba, és miután pár percet beszélgettek, rögtön a lényegre tértek:

„Na és Miley, mit szeretnél szülinapodra, mik a terveid, mit fogsz csinálni a nagy napon?” – kérdezték mosolyogva, s nyilván nem ilyen válaszra számítottak. Miley ugyanis a következőt mondta: „Nem csinálok majd semmi őrültséget – kezdte mosolyogva a sikeres énekes-színésznő. – Csak rendezek egy mókás partit a közeli barátokkal, aztán nagyon vágyom arra, hogy elmenjünk egy közös vakációra a családommal... az annyira szuper lenne. Szerintem szükségünk van arra, hogy egy kis időt együtt töltsünk. Annyira, de annyira jó lenne újra együtt, vidáman lemenni a strandra, vagy valahova! Szóval az a kívánságom, hogy újra együtt legyen a családom! Mielőtt elfújom a tortámon a gyertyákat, akkor is ezt fogom kívánni” –mondta őszintén, majd hozzátette: „Még nem tudom, hol fogunk ünnepelni, de azt hiszem, valahol az óceán közelében. Egy igazi vízi bébi vagyok! Muszáj a víz közelében lennem, ha van rá lehetőség. Szeretek könnyűbúvár-felszerelést felvenni, és elmenni egy nagy hajóval, ki a vízre... majd beleugrani a kékségbe.”

Ezután – talán kissé kíméletlenül – azt kérdezték tőle, hogy mégis hogyan fognak ünnepelni, ha a szülei 17 év után felbontják házasságukat? Miley csak ennyit mondott: „Gondolhatjátok, hogy ez most valóban egy nagyon nehéz időszak a családunk számára. Talán majd az idő segít... addig is szeretném elmondani, hogy nagyon köszönök minden támogató, kedves üzenetet, sok puszit küldök azoknak, akik részvétüket nyilvánították.”

Miley apja, Billy Ray Cyrus a People magazinnak adott korábbi nyilatkozatában elmondta: dolgoznak azon, hogy mindenki számára a legjobb megoldást találják, és szeretnék, ha a gyerekek minél kevésbé sérülnének.

 

 

November 1-jén (hétfőn) volt a The Big Bang világpremierje, a képernyő elé sok embert vonzott a klip.

Miley Cyrus és Kevin Zegers nagyot robbant

 

Miley Cyrus a klipben Kevin Zegersszel szerepel, akivel egy szerelmespárt alkotnak. „Kevinnel dolgozni igazán nagyszerű volt. Annyira tehetséges mindenben, és írtó jó pasi is” – mondotta Cyrus kisasszony.

Sokak meglepődtek és csalódtak, amikor a klipben nem Miley hangját hallhatták, hanem a Rock Mafia zenekart. Hogy miért nem Miley énekelte fel a dalt? Erre is megkapjuk a választ: „Ez egy nagyszerű dal önmagában is, féltünk, hogy a hangom akár elrontaná” – árulta el Miley.

Kevin is nyilatkozott egy picit a klipről: „Nagyszerű élmény volt, Miley-val annyira összemelegedtünk a klip forgatása alatt, hogy még a rendezők is megkérdezték, hogy mi van köztünk. De mi csak barátok vagyunk!”

A Hannah-rajongók örömére a videklip nem tükrözi az új rossz Miley egyéniségét.

 
 

Miley Cyrus a komoly, szerelmes The Last Song és a durvább, felnőttesebb LOL után egy magánnyomozót fog alakítani. Nem rég fejezte a LOL forgatását, de nemsokára újba kezd.

Miley Cyrus a So Undercoverben

 

A forgatás december 13-án fog elkezdődni és február közepéig fog tartani New Orleansban. Már toborozzák a statisztákat hozzá. Miley Cyrus jelenleg új kislemezét népszerűsíti Európában, úgyhogy bőven el fogja tudni kezdeni a filmforgatást. A filmet Tom Vaughan, a Mi történt Las Vegasban? rendezője rendezi, emellett Miley anyja, Tish lesz az egyik producer. A forgatókönyvet Allan Loeb és Stephen Pearl írta, a produkciós vezetők Guy East és Nigel Sinclair.

Miley egy kemény, okos magánnyomozót fog játszani, akit az FBI alkalmaz, hogy titokban épüljön be egy olyan helyre, ahová ők nem tudtak beszivárogni – és az a világ, amiről ő sem tud semmit –, egy főiskolai lányközösségbe. A Tehát titkos 2012-ben kerül a mozikba, és valószínűleg akkora sikert fog elérni, mint a The Last Song. Ugyanis ha vesztett is népszerűségéből Cyrus, még mindig eladható márka.

A fiatal popsztár TLS-ben nyújott alakítását a kritikusok jól lehúzták. De még egy csomó filmben vállalt szerepet: ilyenek a Wings, melyet szintén jövőre kezd forgatni; a Wake, a Girls Just Wanna Have Fun, és a Family Bond, mindegyikben főszerepet játszik. A jó pap is holtig tanul. Kíváncsian várjuk majd a végeredményt.

 

 

November 23-án ünnepli 18. születésnapját Miley Cyrus. Egy interjúban arról kérdezték, hogy mit szeretne a születésnapjára, minek örülne. Mire ő különös választ adott.

Miley Cyrus össze szeretné hozni a szüleit

 

Miley Cyrus szülei, Billy Ray és Tish Cyrus – mint korábban kiderült –beadták a válókeresetet, s arról is hírt adtunk, hogy ez bizony eléggé megviseli az egykori Hannah Montana sztárját.

Már két hét sincsen Miley 18. születésnapjáig, ugyanis november 23-án ünnepli. Ennek kapcsán meghívták őt egy talkshow-ba, és miután pár percet beszélgettek, rögtön a lényegre tértek:

„Na és Miley, mit szeretnél szülinapodra, mik a terveid, mit fogsz csinálni a nagy napon?” – kérdezték mosolyogva, s nyilván nem ilyen válaszra számítottak. Miley ugyanis a következőt mondta: „Nem csinálok majd semmi őrültséget – kezdte mosolyogva a sikeres énekes-színésznő. – Csak rendezek egy mókás partit a közeli barátokkal, aztán nagyon vágyom arra, hogy elmenjünk egy közös vakációra a családommal... az annyira szuper lenne. Szerintem szükségünk van arra, hogy egy kis időt együtt töltsünk. Annyira, de annyira jó lenne újra együtt, vidáman lemenni a strandra, vagy valahova! Szóval az a kívánságom, hogy újra együtt legyen a családom! Mielőtt elfújom a tortámon a gyertyákat, akkor is ezt fogom kívánni” –mondta őszintén, majd hozzátette: „Még nem tudom, hol fogunk ünnepelni, de azt hiszem, valahol az óceán közelében. Egy igazi vízi bébi vagyok! Muszáj a víz közelében lennem, ha van rá lehetőség. Szeretek könnyűbúvár-felszerelést felvenni, és elmenni egy nagy hajóval, ki a vízre... majd beleugrani a kékségbe.”

Ezután – talán kissé kíméletlenül – azt kérdezték tőle, hogy mégis hogyan fognak ünnepelni, ha a szülei 17 év után felbontják házasságukat? Miley csak ennyit mondott: „Gondolhatjátok, hogy ez most valóban egy nagyon nehéz időszak a családunk számára. Talán majd az idő segít... addig is szeretném elmondani, hogy nagyon köszönök minden támogató, kedves üzenetet, sok puszit küldök azoknak, akik részvétüket nyilvánították.”

Miley apja, Billy Ray Cyrus a People magazinnak adott korábbi nyilatkozatában elmondta: dolgoznak azon, hogy mindenki számára a legjobb megoldást találják, és szeretnék, ha a gyerekek minél kevésbé sérülnének.

 

 

Eddig főként arról szóltak a hírek, hogy Billy Ray és Tish Cyrus válásának legfőbb oka, hogy Tish félrelépett. Most kiderült, más gond is volt.

A szülők válásánál Miley volt a gond?

 

Mindenki azt gondolja, hogy Miley szülei válásának Tish félrelépése volt az oka. Pedig nem! A házaspár soha nem tudott megegyezni egymással a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben. Főleg a két vadócnál, Miley-nél és Trace-nél nem tudtak megegyezni, akik jóval híresebbek, mint a szüleik. Ám a kicsi Noah és Braison körül is volt gond. Csak Brandi körül nem volt, hisz ő már saját életet élt.

„Billy Ray szigorú volt, és nagyon durván beszélt Tishsel. Tish többet engedett meg a gyerekeknek, mint a férfi, és őrületesen ideges volt, ha Tish aláaknázta atyai tekintélyét. Billy Ray nem akarta, hogy Miley pasijai hozzájuk költözzenek, hogy Miley túl szexi göncökben járjon és egész éjjelre kimaradjon... Tish mindezt megengedte a lányának, ezért mindennaposak voltak a veszekedések...” – mondta egy titokzatos bennfentes a National Enquirer magazinnak.

„Volt olyan, hogy annyira eldurvult egy-egy vita, hogy Billy Ray az ajtót rúgdosta, ordított, Tish pedig bezárkózott a hálószobába, hogy elmeneküljön férje haragjától” – tette hozzá a családhoz közel álló informátor.

 

 

A két, manapság talán leghíresebb Disney-sztár, Miley Cyrus és Selena Gomez nem hajlandó kommentálni kolléganőjük rehabra vonulását.

Miley és Selena nem beszélnek Demiről

 

Selena Gomezt a Los Angeles-i Staples Centernél kezdték el faggatni a lesifotósok Demi Lovatóról, de persze eredménytelenül; míg Miley Cyrust vásárlás közben kérdezték barátnője ügyeiről, azonban ő sem volt hajlandó egy szót sem mondani.

A Disney Channel nemrég kibocsátott egy nyilatkozatot, melyben a színésznő további szerepléséről van szó a Sonny, a sztárjelölt című sorozatban. A bemutató januárban lesz, de Lovato kisasszony állapota egyelőre nem teszi lehetővé a szereplést. Mint az a Disney nyilatkozatából kiderült, a népszerű sorozatot Demi nélkül folytatják.

Demi Lovato szóvivője mindössze annyit közölt a nyilvánossággal, hogy a színésznő olyan problémák miatt hozta meg ezt a döntést, melyek jó ideje gyötrik már.

 

 

A Hannah Montana egykori sztárja teljesen összeomlott szülei válása miatt – állítja az Epizód magazin.

Miley Cyrus összeomlott

 

Mint ismeretes, Miley Cyrus szülei válófélben vannak, így talán nem is csoda, ha a fiatal sztár az összeomlás szélén áll.

Miley édesapja, Billy Ray és édesanyja, Tish 17 évig alkottak boldog párt.

A pletykák szerint az énekesnő a szülei válása miatt fordult ki önmagából, ezért öltözik olyan kirívóan, és lekezelően, valamint bunkón viselkedik a rajongóival.

Egyes híresztelések szerint a Hannah Montana egykori sztárjának még a pasijával is rossz a viszonya. Pedig az énekesnő és Liam már egy éve vannak együtt. Állítólag Liamnek sem tetszik Miley új stílusa, és ezért vannak az összezördüléseik.

„A válás a család egyik tagjának sem könnyű. Bár Miley mosolyogva lép a színpadra, legbelül nagyon szenved a szülei válása miatt. Érezte, hogy Billynek és Tishnek problémái vannak, de azt nem gondolta volna, hogy ennyire rossz a helyzet. Most nehéz időszak előtt áll” – mesélte a tinisztár egyik közeli barátja.

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 157860
Hónap: 277
Nap: 7