Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorozat szereplők

 • Miley Ray Stewart (Miley Ray Cyrus, magyar hangja: Bogdányi Titanilla): Ő a főszereplő és egyben Hannah Montana. Hannah-ként szőke parókát hord. Az iskolában nem túl népszerű, mivel nem tudják, hogy valójában popénekes. Tornaórán mindig utolsóként választják be a csapatba. Hannah-ként viszont elismert, díjat is nyer. Apjával és bátyjával, Jacksonnal él együtt, édesanyjuk már régebben meghalt. Szereti a családját, és a barátait, bár gyakran vitatkozik velül (főleg a bátyjával). Néha nagyon önző tud lenni.
 • Lily Truscott (Emily Osment): Miley legjobb barátnője, ő tudja meg elsőként Miley titkát. Ő sem túl népszerű a suliban. Jól tud gördeszkázni és görkorizni. Minden Hannah Montana koncerten ott van Lola Lufnagel álnéven (mindig más, feltűnő színű parókában és ruhában). Néha összevesznek Miley-val, de mindig kibékülnek.
 • Oliver Oken (Mitchel Musso, magyar hangja: Baradlay Viktor): Miley és Lily jó barátja. Szerelmes volt Hannah-ba, ezért Miley előtte is felfedte a titkát. A lányok körében nem népszerű, pedig igyekszik imponálni, de ez sokszor fordítva sül el. A későbbiekben kiderül róla, hogy cukorbereg (pedig nagyon szereti az édességet).
 • Jackson Rod Stewart (Jason Earles, magyar hangja: Előd Botond): Miley bátyja, 1-2 évvel idősebb nála. Háttérbe szorítva érzi magát, amiért mindenki Miley-val foglalkozik, őt pedig elhanyagolják. Nagyon rendetlen, a takarítónők is menekülnek a szobájából. Rico-nál dolgozik a tengerparton. A lányokkal csak ritkán van szerencséje. Állandóan veszekednek Miley-val, ennek ellenére szeretik egymást.
 • Robbie Ray Stewart (Billy Ray Cyrus, magyar hangja: Holl Nándor): Miley és Jackson édesapja (Miley-é a való életben is), híres country énekes. Szigorú, de igazságos apa; próbál ugyanannyi figyelmet szentelni mind a két gyermekére, Jackson mégis úgy érzi, hogy őt elhanyagolja. Ő Hannah menedzsere is. Nehezen viseli, ha a gyerekei hazudnak neki (ami néha előfordul).
 • Roxy (Frances Callier): Hannah Montana testőre. Egy parókaboltban találkoztak először, ő javasolta Miley-nak a szőke parókát. Néha kicsit túlzásba viszi a munkáját, Miley-t még a randijaira is elkíséri. Stewart-ék családtagként szeretik.
 • Jake Ryan (Cody Linley): Egy híres filmsztár, a Zombie-irtók-ban szerepel. Ki is használja, hogy népszerű és sok lány oda van érte. Miley eleinte magának sem vallja be, hogy tetszik neki, mindig azt mondja Jake-ről, hogy nagyképű és beképzelt. Jake-nek is tetszik Miley és végül összejönnek, de nem tart sokáig a kapcsolatuk. Ezalatt Miley neki is elárulja a titkát; (Jake pedig Miley-nak azt, hogy igazából Leslie-nek hívják).
 • Rico (Moises Arias, magyar hangja: Timon Barna): Egy 12 éves kisfiú, gyakorlatilag ő vezeti a tengerparton azt a standot, ahol Jackson dolgozik (a stand valójában Rico apjáé), így tulajdonképpen Jackson "főnöke". Mindig eléri amit akar; korához képest nagyon ravasz, de ha kell, megjátssza az ártatlan kisfiút. A második évadban Miley-ék osztályába kerül a gimnáziumban, mert kihagy pár osztályt.
 • Dolly néni (Dolly Parton): Miley keresztanyja, korához képest nagyon fiatalos nő. Csak néhány részben szerepel. Miley nagymamájával nem kedvelik egymást, mert még fiatal korukban összevesztek azon, hogy melyiküket szereti Elvis Presley.
 • Ruthie (Vicki Lawrence): Miley nagymamája, Robbie Ray édesanyja. Csak néhány részben szerepel. Nagyon szereti az unokáit, Jackson-nal ezt különösen érezteti, mert tudja, hogy a fiú elhanyagolva érzi magát. Dolly nénivel nem szeretik egymást, mert fiatalkorukban összevesztek azon, hogy melyiküket szereti Elvis Presley. Állítása szerint ő adta neki a Király nevet.
 • Luann Stewart (Miley Ray Cyrus, magyar hangja: Bogdányi Titanilla): Miley unokatestvére, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Miley nem szereti Luann-t mivel szerinte gyerekkorukban sokszor elbánt vele (pl. belelökte a kútba). Luann gyakran modortalanul és gonoszul viselkedik. Miley róla nevezte el a malacát. Csak 1-2 részben látható. Az egyikben megkötözi Miley-t, és ő megy el Hannah-ként egy buliba, mert le akarja leplezni Miley titkát.
 • Albert Donsig (Peter Allen Vogt, magyar hangja: Csuja Imre): Miley-ék szomszédja. Állandóan veszekszik Robbie-val, és mindig köntösben van. Csak néhány részben szerepel. Van egy unokahúga is, akire egyszer Miley-nek kellett vigyáznia, mert Donzig elkapta Robbie-tól a nátháját.

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 157859
Hónap: 276
Nap: 6